pakuwvzoffer.com Heeft u vragen?
pakuwvzoffer.com
WIJ AANBIEDINGEN

PRIVACYBELEIDDe aanbodzijde pakuwvzoffer.com wordt beheerd door:
VZ Concepts B.V.
Kymmelskampen 19
7751 GP Dalen
Nederland

E-Mail: info@pakuwvzoffer.com


KvK-nummer 89157117
Copyright © 2002-2023 VZ Concepts B.V. Dalen.
Alle rechten voorbehouden.

VZ Concepts B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe links. Dit geldt voor de externe links op de hele website vzmailing.com. Het EU-platform voor de online beslechting van consumentengeschillen vindt u hier: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Dit privacybeleid legt uit hoe de eigenaar van deze website alle informatie die u op deze website bezit, gebruikt en beschermt wanneer u deze website gebruikt.

Deze privacyverklaring beschrijft welke informatie we online verzamelen, hoe die informatie zal worden gebruikt, de beperkte voorwaarden waaronder deze openbaar mag worden gemaakt en welke stappen worden genomen om de veiligheid van de gegevens te waarborgen. Deze verklaring is alleen bedoeld om u te informeren over de informatie die online in rekening kan worden gebracht als gevolg van een bezoek aan onze website, en niet als gevolg van het volgen van een link vanaf deze website naar een andere website of online dienst. De eigenaar van deze website doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd. Mochten we u om bepaalde informatie vragen waarmee u zich kunt identificeren bij het gebruik van deze website, dan kunt u er zeker van zijn dat deze alleen wordt gebruikt in overeenstemming met deze privacyverklaring. Uw recht op privacy is voor ons van het grootste belang bij het opbouwen van vertrouwen in zaken via internet.

De eigenaar van deze website kan dit beleid van tijd tot tijd wijzigen door deze pagina bij te werken. U zult deze pagina van tijd tot tijd nodig hebben om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen. Uitgangspunt is dat het verstrekken van persoonsgegevens niet verplicht is. U heeft te allen tijde de keuze of uw persoonlijke gegevens in te voeren. Om van sommige van onze diensten gebruik te kunnen maken, is het importeren van persoonsgegevens echter noodzakelijk. Als de gegevensinvoer wordt gevraagd, wordt aangegeven welke gegevens nodig zijn om van de dienst gebruik te maken en dus moeten worden ingevuld en welke informatie optioneel kan worden verstrekt.

Informatie automatisch verzameld en opgeslagen

Als u alleen informatie zoals brochures, persberichten of rapporten van deze site leest, afdrukt of downloadt, wordt er geen persoonlijk identificeerbare informatie over u verzameld. We verzamelen en verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden, onder meer via onze (mobiele) websites (inclusief apps) die door ons worden beheerd:

Voor de totstandkoming en uitvoering van een overeenkomst met u om u de overeengekomen diensten, producten en/of informatie te leveren en aan te passen aan uw behoeften en wensen.

Om u de mogelijkheid te bieden informatie op een van de websites te plaatsen en uit te wisselen, of om contact op te nemen met andere gebruikers met de mogelijkheid om contact op te nemen met de site.

Als het om een betaalde dienst gaat, om te factureren. Financiële gegevens publiceren wij nooit op een website en worden ook niet aan derden ter beschikking gesteld voor andere doeleinden dan het uitvoeren van de overeenkomst. Als onze producten of services bijvoorbeeld niet worden betaald, kunnen we claims van derden claimen, zoals een incassobureau.

Om gerichte aanbiedingen te doen, b.v. per email. Zo kan er op een website of in een app een advertentie worden getoond van een product waarvan wij op basis van onze verwerkte gegevens vermoeden dat u hierin geïnteresseerd bent. In het kader van het optimaliseren van het doen van aanbiedingen kunnen wij een profiel van u samenstellen.

Om u een nieuwsbrief, aanbieding, gebruikersinformatie, servicebericht of ander elektronisch bericht te sturen.

Wij kunnen NAW-gegevens verhuren aan derden die u producten, diensten of informatie kunnen aanbieden (zie "Persoonlijke gegevens delen en vrijgeven").

Om onze websites en bijbehorende technologieën te analyseren, onderhouden, optimaliseren en beveiligen en om fraude tegen te gaan.

Om te voldoen aan onze wettelijke wet- en regelgeving en om geschillen te behandelen en (accountants)controle uit te voeren.

Het uitvoeren van marktonderzoek en het samenstellen van managementinformatie voor product- en dienstontwikkeling en het bepalen van de (algemene) strategie.

Wij bewaren uw persoonsgegevens in principe zo lang als nodig is voor bovenstaande doeleinden, of om te voldoen aan wettelijke (bewaar)plichten.

Logbestanden

Onze algemene webserver verzamelt automatisch bepaalde informatie over uw bezoek en slaat deze op in een standaard logbestand. Wanneer u via uw browser een webpagina opvraagt, worden navigatie- en andere gegevens verzameld en opgeslagen in een log en/of database. Deze informatie kan niet worden gebruikt om u persoonlijk te identificeren en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De webserver waarop u bereikbaar bent tijdens uw bezoek
  • De webpagina('s) die u heeft bezocht
  • De datum, tijd en duur van uw bezoek
  • Uw IP-adres (een IP-adres is een nummer dat automatisch aan uw computer wordt toegewezen wanneer u op internet surft) van waaruit u de website bezoekt
  • Uw naam en versie internetbrowser

Alleen anonieme statistieken worden verzameld en samengevoegd. Deze informatie wordt alleen gebruikt voor interne doeleinden, waardoor onze medewerkers het aantal bezoekers van de verschillende delen van de website kunnen meten, serverproblemen kunnen diagnosticeren, trends kunnen analyseren, de site kunnen beheren, demografische informatie kunnen verzamelen voor het totale gebruik en onze bezoekers kunnen begrijpen. ; Behoeften en hulp bij het verbeteren van deze website voor bezoekers. Deze informatie wordt niet gedeeld, verkocht

Contact | afdruk | Gegevensbescherming | Privacybeleid | AVG

pakuwvzoffer.com